קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר

ברווז צלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר
ברווז קלוי עם תפוחים, דבש וחומץ סיידר נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, תפוחים, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פאן צלוי בשר עגל עם קלבדוס, תפוחים חומץ סיידר, חזיר צלוי עם תפוחים, חומץ סיידר ורוזמרין, ו ברווז צלוי עם תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור טרום חום ל 400 מעלות F. לשטוף ולייבש את הברווז מבפנים ומבחוץ היטב, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הכבד בתוך החלל ומסבך את הציפור בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
מניחים את הברווז, בצד זה, במחבת צלייה בטוחה או תנור-העליון, ומכניסים אותו לתנור לבשל 10 דקות. תסובב את הברווז לצד השני ותבשל עוד 10 דקות. הפעל את הברווז על זה בחזרה ולצלות עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את הברווז מהתנור והוסף את הירקות הקצוצים, שום, טימין וקצוץ זמירה למחבת המקיפה את הציפור. אתה רשאי להסיר את מחרוזת הקישורים בשלב זה. הברווז יהיה בעיקר להחזיק את הצורה שלו ואת הרגליים יהיה חום ומבשלים באופן שווה יותר אם מותר לשבת על הגוף קצת.החזירו את הברווז לתנור ובישלו 12-14 דקות נוספות לקילו, או עד שטמפרטורת הירך הפנימית מגיעה ל-155 מעלות. הברווז ימשיך לבשל לאחר שהוסר מהתנור וטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F תושג בקרוב. כפית את מיצי המחבת על הציפור כמה פעמים כפי שהוא מבשל.ברגע שאתה מסיר את הברווז מהתנור, מתבלים אותו שוב עם מלח ופלפל ומעבירים אותו למגש מנה לנוח לפחות 20 דקות, כך שהוא יכול להמשיך לבשל. טריק אחד שלמדתי שמשפר את הטעם של בשר השד הוא להגדיר את הברווז נח בזווית עם הצד של הראש למטה וזה סוף הזנב מורם. ספל קפה עובד יפה בשביל זה. כאשר זווית טובה מושגת מיצים flavorful לזרום במורד הגבעה דרך בשר השד על מגש שבו הם עשויים להיות שמורים והוסיף לרוטב ברגע האחרון.בעוד הברווז נח, לקרמל את פרוסות התפוח ב 4 כפות חמאה. זה קל להשיג אם אתה מניח את הפרוסות כולן בשכבה אחת ולא להפריע להם במשך כ 6 דקות בזמן שהם מקבלים חום זהוב בצד אחד. כשתהפוך אותם ותבשל עוד כמה דקות. מניחים אותם בצד מכוסים כדי להישאר חמים בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שום גויה®שום גויה®
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את המחבת או צליית מחבת עם הירקות ו זמירה על מבער להגדיר בחום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד השחמה יפה, 1 או 2 דקות. ואז לנקז ולהשליך את רוב הנוזל במחבת, (זה כמעט כל השומן). לאחר מכן מוסיפים את הדבש למחבת עם חתיכות השחמה שנותרו, ומבשלים רגע נוסף יותר. דה זיגוג המחבת עם כחצי כוס מים. מבשלים את התערובת על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים את החומץ ומבשלים עוד רגע.מסננים את הרוטב דרך מסננת להציב מעל סיר נקי. לחץ על מוצקים כדי להקל עליהם של טעם רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את מיץ הברווז שנאסף על מגש ההגשה ומביאים את הרוטב לרתיחה נמוכה. לטעום את הרוטב זה אולי צריך קצת יותר חומץ, אם כי לא נותנים את טעם החומץ להכניע את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
8
הסר את הסיר מהחום ולהוסיף לאט את 3 כפות הנותרים של חמאה קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן. הרוטב יהיה מעט מעובה. מערבבים את ההדרים zests.To מגישים לגלף את הברווז ולסדר אותו על מגש הגשה, מוקף תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
יוצקים כמחצית הרוטב על הבשר ולהשתמש בשאר לעבור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מגישים באופן מיידי.