ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה
ברוסקטה בשר טנדרלוין עם חמאה חומה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 46 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שמן canolan, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, ו בשר בקר בגריל עם חמאת אנצ'ו-Jalapeńo (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
שמן חום במחבת nonstick קטן מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 זרעי חרדל למחבת; מבשלים עד פופס זרע (כ 90 שניות).
מוסיפים זרעים שנותרו; מערבבים כדי מעיל עם שמן. מכסים ומבשלים זרעים במשך 30 שניות או עד שהם מתחילים פופ, בעדינות רועד את המחבת. מערבבים בחמאה ומכסה. קוק עד 1 עובר שני בין פופס, מחבת רועד כל הזמן (כ -30 שניות).
הסר מהחום. לגרד תערובת זרעי חרדל לתוך תערובת מנגו; מערבבים בעדינות.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים בשר עם 1/8 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
תן לנוח 5 דקות. חותכים את התבואה לפרוסות דקות מאוד.
מחלקים פרוסות בשר באופן שווה בין פרוסות באגט. למעלה כל ברוסקטה עם 1 1/2 כפיות תערובת מנגו.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto