ברוסקטה בשר טנדרלוין עם חמאה חומה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 46 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שמן canolan, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004), טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, ו בשר בקר בגריל עם חמאת אנצ'ו-Jalapeńo (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
מוסיפים זרעים שנותרו; מערבבים כדי מעיל עם שמן. מכסים ומבשלים זרעים במשך 30 שניות או עד שהם מתחילים פופ, בעדינות רועד את המחבת. מערבבים בחמאה ומכסה. קוק עד 1 עובר שני בין פופס, מחבת רועד כל הזמן (כ -30 שניות).
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.