ברוקולי ושעועית ירוקה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם פרחי ברוקולי, מלח ים ופלפל, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ברוקולי ושעועית ירוקה, שעועית ירוקה, ברוקולי ובולגור, ו שעועית ירוקה, ברוקולי וקורט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, להביא 6 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מניחים ברוקולי לתוך סיר ומבשלים 2 דקות. אתה רק רוצה parboil הברוקולי בשלב זה שכן תוכל לטגן אותו מאוחר יותר. באמצעות מסננת עכביש, להסיר ברוקולי מן הסיר לזעזע אותו בקערה של מי קרח. כאשר ברוקולי הוא מגניב לחלוטין, למקם אותו במסננת ולאפשר לנקז. רענן את קערת מי הקרח. להביא את המים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ירוקה ומבשלים 4 דקות. כמו הברוקולי, אתה רק רוצה להרטיב את השעועית הירוקה.
הסר שעועית ירוקה מן הסיר עם מסננת עכביש ולהוסיף למי קרח. כאשר שעועית ירוקה הם מגניבים לחלוטין, להוסיף אותם למסננת ולאפשר לנקז.
במחבת גדולה, מחממים שמן זית. כאשר כמעט עישון, להוסיף את השום ו לטגן במשך כ 45 שניות. כאשר השום מתחיל חום, להסיר מיד להשליך. לבישול השום יהיה להקנות טעם מריר מאוד למנה.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, ברוקולי ושעועית ירוקה למחבת ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.