ברוקולי מקורמל ופיצת בצל אדום
ברוקולי מקורמל ופיצה בצל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 824 קלוריות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 114 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קיש בצל מקורמל ברוקולי, בצל אדום מקורמל ופיצת תאנה, ו בצל קרמל ופיצת תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק ברוקולי, בצל, פתיתי פלפל, ו 2 כפות שמן זית בקערה גדולה. מתבלים במלח לפי הטעם. תניח בצד.
לפחות שעתיים לפני האפייה, מסירים את הבצק מהמקרר ומעצבים אותו לכדורים על ידי איסוף הבצק לתחתית וסוגרים אותו בצביטה. קמח היטב ומניחים כל אחד בקערת ערבוב בינונית נפרדת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר החם עד בערך הוכפל בנפח.
1 שעה לפני האפייה, להתאים מתלה תנור עם פיצה פלדה למיקום העליון ולחמם מראש תנור ל 288°. כאשר מוכן לאפות, להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק על ידי עטיפת פרקי אצבעות לתוך מעגל 12 עד 14 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מורחים כ 2/3 כוס רוטב באופן שווה על פני השטח של הקרום, משאיר 1/2 עד 1-inch הגבול לאורך קצה. באופן שווה להפיץ 1/3 של גבינה על רוטב.
מורחים 1/3 של תערובת ברוקולי ובצל על פני השטח של פיצה. לעבור תנור כדי broiler, ואז להחליק פיצה על אבן אפייה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב נפוח, ברוקולי חרוך כתמים, 4 עד 8 דקות.
העברה לחיתוך לוח, פרוסה, ומשרת באופן מיידי. חזור עם הנותרים שני כדורי בצק, רוטב שנותר, ואת הגבינה הנותרים, reheating פלדה אפייה בין פשטידות לפי הצורך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.