ברוקולי-מרק צ'דר
מרק ברוקולי-צ'דר הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 607 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, פרחי ברוקולי, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מרק ברוקולי צ'דר הטוב ביותר, מרק ברוקולי צ'דר, ו מרק ברוקולי צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים, מערבבים, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, חצי וחצי, הן תפוחי אדמה, עלה דפנה, 2 כוסות מים, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ולהביא לרתיחה.
להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 10 דקות. בינתיים, לשים את הברוקולי בקערה בטוחה במיקרוגל; להוסיף 3 כפות מים מתבלים עם מלח. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז פריך, כ 4 דקות; ניקוז.
כאשר תפוחי האדמה רכים, להסיר את עלה המפרץ מן המרק ולהעביר את המרק לבלנדר. מחית עד חלקה, משאיר את מכסה המילוי פתוח מעט כדי לאפשר בריחה אדים (או מחית את המרק בסיר עם בלנדר טבילה). החזר את המרק לסיר ודק במים, במידת הצורך. חזור לרתיחה על אש בינונית נמוכה; מערבבים בברוקולי ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד מומסים. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם קרוטונים,אם תרצה.