ברים קשיו
קשיו ברים הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. אם יש לכם חלב, גרידת לימון, קשיו קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 38%. נסו קשיו-חטיפי פאי פקאן, הל-קשיו בארים, ו ברים קשיו קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 על 13-in. מחבת עם ניילון נצמד, משאירה בליטה על 9-in. צדדים, מעיל עם תרסיס שמן בישול. בקערה גדולה, מערבבים יחד שיבולת שועל, שיבולת שועל סובין, זרעי פשתן, קמח, אבקת אפייה, מלח, בוטנים ותאנים עד מעורבב היטב.
בקערה של מיקסר לעמוד, להכות יחד חמאה קשיו, חלב, ביצה, דבש, גרידת לימון ומיץ לימון עד מעורבב היטב.
מוסיף תערובת קמח תערובת חמאה קשיו והכה עד מעורבב לחלוטין. לגרד בצק למחבת, עם אצבעות רטובות או מרית גומי, לטפוח כדי למלא את המחבת לחלוטין באופן שווה (הבצק הוא דביק, אז ייתכן שיהיה עליך לשטוף את הידיים כמה פעמים). צ ' יל הבצק עד המשרד, כ -30 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 30
הפוך מחבת על משטח עבודה, להרים מחבת, לקלף את הפלסטיק. באמצעות מגרד ספסל או סכין, לחתוך ישר לאורך דרך באמצע, ולאחר מכן לרוחב לעשות 16 ברים, כל 1 1/2 ב. רחב.
מקום סורגים על 1 ב. מלבד על תבנית אפייה מרופדת קלף.
אופים ברים עד השחמה קלה קצת המשרד לגעת, על 20 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
הפוך קדימה: לאחסן אטום עד 2 שבועות או להקפיא.