קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

בריסקט עם זיתים ולימונים משומרים

בריסקט עם זיתים ולימונים משומרים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בריסקט עם זיתים ולימונים משומרים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חנוכה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. אם יש לכם פלפל, עגבניות משומר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו זיתים מעורבים עם הריסאן ולימונים משומרים, רולי עוף עם זיתים ולימונים משומרים פשוטים, ו עוף מרוקאי עם לימונים שמורים של מאייר וזיתים ירוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הפוך 5 (1/2-אינץ ' עמוק) חריצים לתוך בריסקט; מקום 1 שן שום בכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3
מפזרים חזה בקר באופן שווה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף בריסקט למחבת; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 10 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף 1/2 כוס מים הבא 6 מרכיבים (דרך עלי דפנה) למחבת; לבשל 2 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מקום בריסקט בתבנית אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול; העליון עם תערובת בצל. צלחת כיסוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
אופים ב 350 במשך 3 שעות או עד בריסקט הוא מאוד רך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
הסר בריסקט מן המנה, הזמנת תערובת בצל. השליכו את עלי המפרץ. מערבבים 2 כפות פטרוזיליה ו 2 כפות כוסברה לתערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
13
חותכים בריסקט באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. מסדרים תערובת בריסקט ובצל על מגש הגשה; מפזרים הנותרים 2 כפות פטרוזיליה הנותרים 2 כפות כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
14
מגישים עם לימונים משומרים וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס