בשר בקר במרינדה עם בצל קרמל וראגו פטריות
בשר בקר במרינדה Tenderloin עם בצל מקורמל ו Ragout פטריות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 368 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, דבש, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. מתכונים דומים: בשר בקר עם גזר לבן-פטריות ראגו, בשר בקר צלוי באיטיות עם רגון עם פטריות כפולות, ו פולנטה קרמית עם ארטישוק, בצל מקורמל, וראגו זית.
הוראות
כדי להכין בשר בקר, לשלב הראשון 6 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול.
מוסיפים בשר לשקית; חותם. להשרות במקרר 4 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר בשר משקית; להשליך מרינדה.
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים בשר בקר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 35 דקות או עד מדחום רושם 135 או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים tenderloin על מגש; בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
כדי להכין רגאוט, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 15 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים פטריות, 1 רוטב סויה כף, טימין; לטחון 8 דקות. מערבבים במדיירה; לבשל 2 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה.
להוסיף מרק; לבשל 2 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף חומץ, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.