בשר בקר טחון גולש
בשר בקר טחון גולש הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, בצל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. נסו בשר בקר טחון גולש, בסיסי בשר בקר אמריקאי גולאש, ו בשר גולש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בשר בקר, בצל ופלפל אדום במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 7 עד 10 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
העברת תערובת בשר לבישול איטי; להוסיף מרק בשר, תפוחי אדמה, גזר, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, שום, פפריקה, רוטב חריף, ומלח. מערבבים את התערובת, מוודאים שתפוחי האדמה יישארו שקועים בנוזל.