בשר בקר עם רוטב שום פטריות
בשר בקר עם רוטב שום פטריות נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, סטייקים tenderloin בשר בקר, פטריות portabella התינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פילה בקר עם רוטב יין אדום, פילה בקר עם רוטב חמוציות, ו בשר חזיר צלוי מתובל עם רוטב שום.
הוראות
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 1 כף של החמאה על חום בינוני גבוה.
מפזרים סטייקים עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. לבשל סטייקים 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד חום עמוק. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 6 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר עד בינוני doneness (לא לבשל יתר על המידה; בשר ימשיך לבשל בעמידה).
הסר בקר לצלחת; לכסות כדי לשמור על חום.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה למחבת.
מוסיפים פטריות. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב פעם או פעמיים גירוד כל חתיכות השחמה, עד מכרז.
מוסיפים יין ורוטב בישול; חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב חם.
מגישים רוטב פטריות על סטייקים.