זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגסים anjou, עירית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קפליני עם סלמון ולימון-שמיר - וודקה רוטב, וודקה אגס, ו וודקה אגס תוצרת בית מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים את צלעות החזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להוסיף צלעות חזיר למחבת; לטגן 3 דקות בכל צד או עד בשר חזיר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר חזיר מן המחבת, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים אגס במחבת, לחתוך צדדים למטה. Saut 2 דקות בכל צד או עד הזהב.