שום חזיר פילה עם רוטב פטריות דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 703 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, בשר חזיר, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . וזה מצוין. מתכונים דומים: פילה חזיר עם רוטב פטריות, בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו, ו פילה בקר עם רוטב פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף מלח ופלפל על כל הצדדים של בשר חזיר tenderloins; נסטלה tenderloins ליד אחד את השני בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
פפרונצ'יני, לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מוסיפים שום ופטריות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא ריחני, על 5 דקות. מערבבים חומץ לתוך רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים רוטב פטריות מעל פילה, נותן לרוטב לחלחל בין שני פילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
5
אופים בתנור שחומם מראש עד tenderloins הם ורודים קלות במרכז, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר tenderloins לצלחת הגשה.
7
מסננים את הטפטוף, כולל פטריות, מתבנית האפייה לכוס מדידה, מגרדים את התחתית כדי לקבל את כל החתיכות החומות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
תערובת סוכר חום Splenda®
8
הסר 1/4 כוס השומן מהתערובת ויוצקים לסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
להוסיף מספיק מרק עוף לטפטופים לעשות 2 כוסות; לטאטא קמח לתוך טפטוף עד incorporated. מערבבים תערובת מרק-טפטוף לתוך הסיר עם שומן מעל חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.