קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי

בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ציפור rotisserie, שאלוט, קצרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו בשר לייט: ספגטי עם שום, ברוקולי, בשר חזיר, בשר לייט: פטריות, נקניק, גבינת עיזים ופיצות בגריל צ'ייב, ו בשר לייט: Veggie - עוף Koftas (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה ולהניח בצד. להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ו par-לבשל את הברוקולי במשך שלוש דקות. לצלול לתוך אמבט קרח, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים התנור ל 204°; להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עבור 75 אחוזים כל עוד הוראות החבילה לתאר, ואז לנקז ולהזמין את הפסטה. (הפסטה תסיים לבשל כמו התבשיל אופה.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בעוד הפסטה מתבשלת, להפוך את רוטב הגבינה על ידי המסת החמאה בסיר על חום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את שאלוט, מלח, קאיין, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים עוד דקה. לאט לאט לשפוך את החלב, לטאטא כל הזמן, עד התערובת חלקה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף. Off the heat, stir in the cheddar and mascarpone, whisking until smooth.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב, ומערבבים את הברוקולי והעוף.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
יוצקים הכל לתוך צלחת אפייה מוכנה, העליון עם פירורי לחם פרמזן מגוררת או גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים במשך כ 20 דקות, עד העליון הוא חום זהוב קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה