קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

בשר צלוי עומד עם איולי

בשר צלוי עומד עם איולי
בשר צלוי עומד עם איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1605 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שיני שום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: בשר צלוי עומד, בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד.

הוראות

1
בנדיבות עונה בשר בקר עם מלח ופלפל. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
תן בשר לשבת בטמפרטורת החדר 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים בשר בקר על מדף בתוך מחבת צלייה. צלוי עד להשחמה יפה, 35-40 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F והמשיך לצלות עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר ב-115 ° F למשך בינוני-נדיר, 1-1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר צלי ללוח חיתוך עם צלעות הפונות כלפי מעלה ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים, להקציף חלמונים ושום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא כל הזמן, להוסיף בהדרגה שמן זרעי ענבים, טיפה אחר טיפה בהתחלה, לטאטא, הוספת 1 מיץ לימון כף על ידי כפית כמו איולי מתעבה (מיץ יהיה איולי רזה כך קל יותר לטאטא), עד שהוא מעובה וחלק. בהדרגה להקציף בשמן זית, הוספת מים על ידי כפית אם איולי מקבל עבה מדי. מתבלים במלח, מכסים ומצוננים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
איוליאיולי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
חותכים את הבשר מעצמות, בעקבות עקומת הצלעות, ופרוסה דקה. לחלופין, לחתוך בין צלעות לצלעות מסיביות לשיתוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
מגישים עם איולי.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
10
לעשות קדימה: צלוי צלע יכול להיות מתובל 2 ימים קדימה; לשמור מקורר. איולי יכול להתבצע 1 יום קדימה; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
איוליאיולי