גבינה מותכת
גבינה במרינדה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מתאבן זה יש 170 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, פלפל טחון, פימנטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. . מתכונים דומים: גבינה מותכת, גבינה מותכת, ו גבינה מותכת וזיתים.
הוראות
בצנצנת עם מכסה הולם הדוק, לשלב את שמן זית, חומץ יין, פימנטו, פטרוזיליה, בצל ירוק, שום, סוכר, בזיליקום, מלח ופלפל. לנער במרץ להתמזג. תניח בצד.
חותכים את הבלוק של גבינת צ ' דר במחצית לאורכו.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ ' כדי ליצור ריבועים. חזור עם גבינת שמנת. מסדרים ריבועי גבינה לסירוגין בתבנית אפייה רדודה עם פרוסות עומדות על קצה. אתה יכול לארגן בשורה ארוכה אחת, או 2 שורות מקבילות בהתאם לגודל של המנה שלך.
יוצקים את המרינדה מן הצנצנת על פרוסות הגבינה, מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, או לילה.
כדי לשרת, להסיר פרוסות מגש הגשה כך שהם עדיין מסודרים דפוס לסירוגין. כף חלק המרינדה תוספת על הגבינה, ומגישים עם קרקרים.