קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

גבינת עיזים Tortelloni עם כתום מיובש ואבק שומר

גבינת עיזים Tortelloni עם כתום מיובש ואבק שומר
אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, חלב, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. וזה טוב. נסו Tortelloni di Fagioli: שעועית מלאה Tortelloni, שומר עם שקדים, ענבים, זיתים, תאנים מיובשות וגבינה, ו שומר מקורמל & גבינת עיזים Flatbread (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מועכים את גבינת העזים עם חלב עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים עשבי תיבול, אגוז מוסקט, 1/4 כוס גבינה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד המשרד, 30 דקות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
3
באמצעות מכונת פסטה, לרדד את הפסטה להגדרה הדקה ביותר ולאחר מכן לחתוך את הסדינים לריבועים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
4
מניחים 1 כף גבינת עיזים מילוי במרכז כל ריבוע 4 אינץ'. מקפלים את הפינות המנוגדות יחד כדי ליצור משולש ולחץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום. להביא את הנקודות הארוכות של המשולש יחד ולהצטרף עם לחץ אצבע המשרד. המשיכו למלא ולעצב את טורטלוני, על גליונות עוגיות, בין שכבות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי1/4 כפית אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מניחים 6 ליטרים של מים לתוך סיר פסטה, מביאים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את tortelloni לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות לנקז את tortelloni היטב, שמירה על כוס אחת של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי1/4 כפית אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
בינתיים, במחבת סאוט, חמאת חום וכוס 1/4 של מי הפסטה יחד עד חמאה נמסה ויוצרת תחליב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
מוסיפים tortelloni מבושל, שברי שומר וגלידת תפוז למחבת כדי חום בעדינות מעיל עם רוטב, על 1 דקה. מחלקים על 4 צלחות מחוממות, ציפוי tortelloni עם שברי שומר וגרידת תפוז. סיים עם קומץ של אבק שומר ואת שאר Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי1/4 כפית אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
8
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן וכל טעם אחר שתבחר. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן וטעמים ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר 1/2 מהקמח משולב. התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל4ריבס, קצוץ טרי או קפואפסטה עם ביצים טריותפסטה עם ביצים טריות4תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)12בריכות שומרבריכות שומר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי שומר, הקרקע במטחנת קפהזרעי שומר, הקרקע במטחנת קפה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת עיזים רכה, עדיף חוות המאמןגבינת עיזים רכה, עדיף חוות המאמן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1(יכול להיות או להרחיק)חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט2(יכול להיות או להרחיק)גרידת תפוז מיובשתגרידת תפוז מיובשת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנופרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנו11 קילו קישואים,כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים11 קילו קישואים,צווארי עוףצווארי עוף11 קילו קישואים,1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם11 קילו קישואים,2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה שלא חוסל בתוספת 1/2 כוסקמח לכל מטרה שלא חוסל בתוספת 1/2 כוס