גבינת פרמזן עם ראגו פטריות עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. אם יש לך טימין, עגבניות משומר, פטריות קרמיני ושיטאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו גבינת פרמזן עם ראגו פטריות, Ragú New-סטייק Tra Dish Parmesan, ו ראגו בקר עם ניוקי פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים מים חמים פטריות מיובשות בקערה; בואו לעמוד 15 דקות. בינתיים, חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.