איך להכין פנקייק

הדבר המצחיק בפנקייק, בדומה להרבה דברים נפלאים בחיים, הוא שהם פשוטים בצורה מטעה כשהם עושים אותם היטב. פנקייקים הם אחד המאכלים, בדומה לתפוחי אדמה אפויים, שעדיף לבשל בבית עם חברים ובני משפחה מתאספים. הם גם די נוסטלגיים מכיוון שלעתים קרובות הם יכולים להזכיר לנו את ימי הלימודים שלנו או סתם זיכרונות מיוחדים של יקיריהם בעבר ובהווה.

עבור הבריטים, הכל עניין של ימי פנקייק וכשאנחנו טועמים אותם רק עם זילוף של סוכר ומעט לימון הם פשוט אלוהיים. האמריקאים אוהבים לביבה חזקה יותר ועבה יותר ובדרך כלל מוסיפים סירופ מייפל לתערובת. לא משנה מה התוסף האהוב עליך, הם תמיד מוגשים חמים וטריים מחוץ למחבת!

איך להכין את הפנקייק הכי טוב

כאן נדריך אותך דרך המדריך שלנו שלב אחר שלב להכנת הפנקייק המושלם!

המתכון הקלאסי שלנו:

העניין הוא שאחרי שהקצפתם את הבלילה ואתם מוכנים, כיף לטגן אותם ואם אתם מספיק אמיצים אז הגיע הזמן להעיף!

קודם כל, ודא שיש לך את כל המרכיבים שלך בהישג יד ולכן הנה רשימה מהירה למטה כדי למנוע אכזבה.

רשימת מרכיבי הפנקייק לכ-10 פנקייקים:

  • 2 ביצים שלמות
  • 100 גרם קמח לבן רגיל
  • 1 כף שמן צמחי או דומה
  • 300 מ"ל חלב
  • לימון אחד
  • סוכר רגיל

שיטת בישול פנקייק מושלמת:

  1. מנפים את כל החומרים היבשים דרך מסננת דקה לקערה גדולה.
  2. כעת, בעזרת הידיים, יוצרים גומה עם הקמח ולאחר מכן מוסיפים את כל החומרים הרטובים.
  3. טורפים יחד את כל הביצים, הקמח והחלב לבלילה חלקה ויפה. הוסף לזה קורט מלח. אתה יכול להשאיר את זה לנוח במשך 20 דקות אם יש לך זמן או פשוט לקפוץ ישר פנימה אם אתה מעדיף!
  4. כמעט הגיע הזמן לחלק המהנה! השתמשו במחבת טפלון בינונית או במחבת קרפ, מחממים ומוסיפים טיפה שמן.
  5. בעזרת מצקת או כף גדולה יוצקים את תערובת הבלילה למחבת החמה ומבשלים את הצד הראשון כדקה בערך.
  6. סוף כל סוף! הקטע הכיפי! עכשיו הפוך את הפנקייק שלך! חלק זה הוא דרך מצוינת לעורר השראה ולערב את הילדים שלך במטבח.

טיפים להתהפך

אחד הסודות של היפוך מוצלח הוא למקם את הפנקייק כך שייתלה מעט על הקצה הקדמי של התבנית ואז להפוך את הפנקייק לכיוון עצמך בפעולה חדה ויפה בפרק כף היד.

ברור שאפשר לעשות את זה בזהירות עם סנפיר סיליקון או מתכת אבל איפה הכיף בזה?

תוספות

כפי שהוזכר קודם לכן, הפנקייק הקלאסי בסגנון בריטי מוגש פשוט עם סחיטת מיץ לימון טרי וזילוף סוכר. עם זאת, למה לא להוסיף כף יוגורט טבעי וכמה פירות יער כהים? או מה לגבי לנסות אותם עם אוכמניות או סירופ מייפל? אתה יכול אפילו לטעום ולהוסיף כרוב קצוץ דק, גזר מגורר ובצל בכמויות קטנות, ואז להוסיף נקניקיות או בייקון לחלופת ארוחת בוקר נהדרת.

פנקייקים מהעולם החדש

חלוקה גדולה אחת בעולם הפנקייק היא 'אבקת אפייה'! הוספת קורט יכולה להפוך את הפנקייק לקלות יותר ולקבל את האפקט האוורירי הרצוי. לביבה בסגנון דיינר 'ניו יורקי' משתמשת באבקת אפייה והיא סמיכה וקטנה יותר אבל בגלל התוספת הזו לא כבדה מדי על הבטן! פשוט קח כוס קפה טחון טרי, והיום הוא שלך

אין בזבוז בשום אופן!

אם מסיבה כלשהי נשארה לכם בלילה, תוכלו לשמור אותה בקלות במקרר לכמה ימים. כשאתה צריך את זה בפעם הבאה, רק תערבב אותו ואתה מוכן!