גוואקמולי לימוני
המתכון לימוני גוואקמולי מוכן בערך 13 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. זה הר ד ' אובר יש 281 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עלי כוסברה, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. נסו גוואקמולי, איך להכין גוואקמולי / גוואקמולי מקסיקני, גוואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה - ניתן להכין גוואקמולי טרי שקל להכין עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם גוואקמולי ושרימפס (טוסטדה דה פלינטטאנו קון קמרונים ו גוואקמולי) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את האבוקדו לשניים, מסירים בורות וגורפים את הבשר לקערה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומלח הים, לפי הטעם. מועכים את החומרים יחד עם מזלג, ושומרים על המרקם מעט שמנמן.
מערבבים פנימה את העגבנייה, הבצל והכוסברה.
שים מחבת ברזל יצוק על אש בינונית גבוהה. כשהמחבת חמה מכניסים טורטיית תירס ומבשלים עד שהטורטייה מחוממת ומתרככת, בערך 30 שניות לכל צד.
מורחים חלק מהגוואקמולה על טורטיה מחוממת, מקפלים אותה לשניים ואוכלים מיד. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, ונוצץ רוזתי. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ביירון פידלסטיקס כרם פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 45 דולר.
![ביירון פידלסטיקס כרם פינו נואר]()
ביירון פידלסטיקס כרם פינו נואר
כרם פידלסטיקס 2016 פינו נואר מראה מאפייני סגול ואוכמניות, יחד עם אדמה, רמזים לתה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני