קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מנטה שוקולד צ'אנק פשוטה סופר

גלידת מנטה שוקולד צ'אנק פשוטה סופר
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 935 קלוריות. זה מושלם עבור קיץ. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב מרוכז המותג נשר, תמצית מנטה בתוספת 1/2 כפית נוספת במידת הצורך, שמן צמחי. אם אתה משתמש זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת מנתה שוקולד צ'אנק, גלידת פצפוצי שוקולד בטעם מנטה, ו גלידת מנתה שוקולד צ'אנק.

הוראות

1
ממיסים את השוקולד במיקרוגל באמצעות הגדרת כוח של 50% וערבוב במרווחים של 30 שניות. מערבבים את שמן הזית לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
יוצקים את התערובת על שתי צלחות מרופדות בנייר קלף או נייר לא מקל. שים צלחות של שוקולד נמס במקפיא במשך כ -30 דקות או עד solid.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד חלב מרוכז שלך, חצי & חצי, מלח וטעמים.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
חצי וחציחצי וחצי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
להוסיף קצת כחול וצהוב כדי להפוך ירוק, או פשוט להוסיף קצת צבע ירוק אם יש לך that.In קערה שנייה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת חלב מרוכז.עכשיו קח את השוקולד שלך מהמקפיא, לקלף את נייר הכסף ולחתוך את השוקולד לחתיכות. מערבבים את החתיכות לתוך הגלידה. מחלקים באופן שווה בין שני מיכלי פלסטיק קטנים או לשפוך לתוך מחבת כיכר לכסות בנייר כסף. תקפא בן לילה. בערך בין 6 ל-8 מנות. הוא עשיר, אז אולי תרצה לחלק אותו בין משקפיים קטנים ויפים.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ