קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

גלידת מסקרפונה ומרמלדה

גלידת מסקרפונה ומרמלדה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיית חמאה עם ריבה וגלידת ונילן, גלידת מסקרפונה, ו גלידת מסקרפונה מנגו.

הוראות

1
שים את החלמונים והסוכר לתוך קערה גדולה, ואז להשתמש מקצף חשמלי להכות יחד עד חיוור ועבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בינתיים, לשים את החלב, מסקרפונה, וניל ותפוז גרידה לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כדי למזג את המסקרפונה לתוך החלב. לאחר הרתיחה בלבד, הסר את החום וקצף את זה בהדרגה לתוך תערובת הביצים כדי להכין פודינג.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
לנקות את המחבת, ואז להטות את רפרפת לתוכו. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התמהיל הוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף עץ. אל תתנו לו להרתיח או הביצים לטרוף. מסננת לקערה ועוזבת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
נטישה במכונת גלידה עד עבה וחלק, ואז להטות לתוך מיכל פלסטיק. כף מעל המרמלדה, ואז להשתמש בשיפוד כדי אדווה את המרמלדה דרך. לכסות ולהקפיא לפחות 6 שעות עד סט. אם אין לך מכונת גלידה, להקפיא את רפרפת במשך 4 שעות במיכל, ערבוב לשבור את הגבישים כל שעה עד עבה וחלק. מערבולת במרמלדה, ואז להקפיא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.