גלידת צ'רי קראנץ'
גלידת צ'רי קראנץ' דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 69 סנט למנה תקבלו קינוח שמגיש 20. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 23 גרם שומן ובסך הכל 421 קלוריות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מיושן, חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. מתכונים דומים: איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , גלידת דובדבנים ועוגיות קראנץ' תות שוקולד צ'יפס .
הוראות
בסיר גדול טורפים ביצים, סוכר וחלב עד לאיחוד. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש; מגניב. מקציפים את תערובת הפודינג, השמנת, הווניל והמלח. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות או ללילה.
מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הקמח, הסוכר החום והקינמון.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מורחים ב-15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
מערבבים את מלית הפאי לתוך תערובת השמנת. ממלאים את גליל מקפיא הגלידה בשני שליש; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את יתרת התערובת עד להקפאה.
לאחר ההוצאה ממקפיא הגלידה, מערבבים חלק מתערובת שיבולת שועל לכל מנה.
מעבירים לכלי מקפיא. מכסים ומקפיאים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.