רול-אפס כרוב בקר הוא מנה נטולת גלוטן, נטולת מוצרי חלב, צמחונית לקטואוביה, ומכילה 30 מנות שלמות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות עם 140 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם סלרי, רוטב עגבניות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 70% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: רול-אפס עוף עם גבינת פטה ורוקט , רול-אפס עוף בקארי , ורול -אפס חצילים ופרמזן .
הוראות
1
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נושרים מהראש.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
חותכים את הווריד העבה מתחתיתם של 12 עלים גדולים, יוצרים חתך בצורת V; מניחים בצד. (מקררים את הכרוב הנותר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
3
בקערה גדולה, ערבבו את תפוח האדמה, הגזר, הסלרי, הפלפל הירוק, הבצל, הביצים, השום, המלח והפלפל. לפזר את הבשר מעל התערובת; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים