גספאצ'ו קון קאלוס דה האצ' ה
גספצ'ו קון קאלוס דה האצ' ה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.3 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם מלפפונים, מיץ לימון, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מושלם עבור קיץ. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל טריפ שור (קאלוס), איך לבשל: קאלוס, טריפ בקר ותבשיל רגליים, ו גספצ'ו עם לובסטר מיין: גספצ' ו קון בוגוונטה.
הוראות
מעבדים תחילה 4 מרכיבים במעבד מזון עד למחית.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת תיל לקערה, לוחצים בגב כף כנגד מסננת כדי לסחוט מיץ; השלך מוצקים. מערבבים פנימה מיץ לימון ו -3 המרכיבים הבאים. מכסים ומצננים עד שהם מוכנים להגשה.
מורחים חמאה על צד אחד של כל פרוסת בגט.
מניחים לחם, בצד החמאה כלפי מעלה, על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 10 דקות או עד להזהבה.
מורחים את הקרוטונים בגבינת עזים; מניחים בצד.
מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.
הוסף צדפות. מטגנים 2 דקות או עד לסיום.
מרק מצקת לתוך 4 קערות; למעלה עם קרוטון גבינת עיזים. מחלקים צדפות באופן שווה על קרוטונים. למעלה עם מנגו.