תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Gazpacho חריף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 156 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם מי קרח, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גספצ'ו חריף, גספצ'ו חריף, ו גספצ'ו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתוך בלנדר עגבניות קצוץ, פלפלים, jalapeño, בצל, מלפפון, רסק שום, לחם, חומץ, שמן, מלח ופלפל לפי הטעם. כוח פירה דרך מסננת גסה לתוך קערה מרק צונן לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
ענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות