גראטן תפוחי אדמה פנצ'טה ופורצ'יני
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם חלב, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים עם פורצ'יני וסויה, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה.
הוראות
משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים במשך 20 דקות.
הסר את הפטריות מהמים,שומר את המים, לסחוט את המים העודפים מהם לחתוך אותם בגסות.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיף את pancetta ו לטגן עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, על 4-6 דקות.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את הפטריות, שום, קורנית, מלח ופלפל לטגן לרגע ולהסיר מהחום.להביא את הקרם, חלב, מי פטריות שמורות ואגוז מוסקט לרתיחה ולהסיר מחום.
יוצקים קצת שמנת על החלק התחתון של מחבת אפייה 8x8x2 אינץ 'ושכבה 1/2 של תפוחי אדמה פרוסים על גבי ואחריו חצי תערובת הפנצ' טה ופטריות וגבינה, ואחריו תפוחי אדמה הנותרים, הקרם ואת תערובת הפנצ ' טה ופטריות ואת הגבינה לכסות בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד מזלג מכרז, על 45-60 דקות. הערה: בסוף שלב זה אתה יכול לתת gratin לשבת בטמפרטורת החדר במשך עד שעתיים לפני המשך.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לבשל עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות.