קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

דבש-מנדרינה ריבה

דבש-מנדרינה ריבה
דבש-מנדרינה ריבה היא ללא גלוטן וצמחוני תבלין. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, דבש, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת שמן זית עם ריבה מנדרינה, מנדרינה דבש וריבת לימון מ ' בקרי דגנים מלאים, ו דבש מנדרינה לרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את המנדרינות ולהסיר את הקליפה ברבעים. דק לחתוך את הקליפה לאורך, ואז בערך לקצוץ אותם לרוחב לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מעבירים את הקליפה לסיר גדול ומוסיפים 2 כוסות מים וסודה לשתייה. מביאים לרתיחה על חום בינוני, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד הקליפות התרככו, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
בינתיים, קוצצים בגסות את המנדרינות ומסירים כל זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מעבירים את המנדרינות למעבד מזון ודופק עד שהחתיכות נשברות אך עדיין עבות, בערך 8 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
הוסף את המנדרינות לסיר עם הקליפה. מערבבים את החמאה ואת הפקטין ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
פקטיןפקטין
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את הסוכר ואת הדבש ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים קשה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
7
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה עם כף מתכת קרה. מצקת את המרמלדה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח