דגים ברוטב אגוזים
דגים ברוטב אגוזים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, בצל, מלאי דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, Samak Tarator (דגים שלוקים עם רוטב אגוז אורן), ו דג אפוי ברוטב טחינה וצנוברים קלויים.
הוראות
מורחים את צנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור, ערבוב מדי פעם, עד ריחני וזהב, כ 8 דקות.
מעבירים 1/4 כוס של אגוזים קלויים למטחנת אגוז או מעבד מזון קטן לטחון או דופק עד הקרקע דק.
במחבת, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים ושקופים, כ 8 דקות.
מוסיפים את הפפריקה, שום, צנוברים, פירורי לחם, זעפרן, אם משתמשים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת המניה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 5 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. שמור על חום נמוך.
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על אש בינונית.
מפזרים את הדגים במלח ופלפל, מוסיפים למחבת, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות בכל צד.
יוצקים את הרוטב על הדגים, מוסיפים את האפונה, אם משתמשים, ומבשלים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 5 דקות יותר.
מעבירים למנה או מנות בודדות, ומקשטים בצנוברים ובפטרוזיליה הנותרים.
אתה יכול לדלג על שלב השחמת הדגים, ובמקום לחלוט אותו ברוטב. לחלופין, ניתן לשלב את הדגים והרוטב בתבנית אפייה, לוודא שהדגים מכוסים במלואם על ידי הרוטב, ואופים בתנור שחומם מראש בתנור 232° עד שהדגים רכים, 10 עד 12 דקות, בהתאם לעובי החתיכות. אם אפייה, לא להפחית את הרוטב יותר מדי, כמו חלק מהנוזל יהיה להתאדות בתנור.
ספרדית: שרדונה / בלנד (Penedès, Tarragona), שרי amontillado יבש (Jerez)שאינו ספרדי: Rousanne / blend (צרפת, קליפורניה), שרדונה (ארגנטינה, ניו זילנד)
מטאפאס: צלחות קטנות סנסציוניות מספרד על ידי ג ' ויס גולדשטיין. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Joyce Goldstein; food photography © 2009 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books LLC.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.