קושיבינוני
מוכן ב34 דק.
מנות2
ציון בריאות61
מגזין

דג אפוי עם ציפוי פירור

דג אפוי עם ציפוי פירור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים אפויים עם פירור ציפוי. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה הוא לא בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא פילה האדוק, פירורי לחם, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט שום מקורמל כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי פסיפס אכיל. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב פסקטריאן, חלב חינם, ללא גלוטן דיאט. נסו דג אפוי עם ציפוי פירור Courgette, דג אפוי עם ציפוי פירור זית וצלפים, ו סלמון אפוי עם ציפוי פירור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°; קו גיליון אפייה עם אניה סילפט או נייר קלף מברשת ציפוי אור של שמן זית על silpat או parchment.In מחבת קטנה, מחממים שמן זית על אש נמוכה; מוסיפים בצל ושום וחתיכים עד למכרז ומתחילים להשחים (כ 5-7 דקות), מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים פירורי לחם ומטוגנים עד חום זהוב בהיר (כ 1-2 דקות), ערבוב לעתים קרובות. כבה חום ומערבבים ב-טימין, 2 כפות פטרוזיליה וקורט של מלח ופלפל.לטף את הדג יבש ולהניח אותו (בצד העור למטה) על תבנית אפייה מוכן; לטפטף 1 כפית מיץ לימון על כל פילה. למעלה עם תערובת פירורי לחם ואופים עד הדג מבושל לחלוטין (זה יהפוך אטום פתית בקלות עם מזלג כאשר נעשה), על 15-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מפזרים הנותרים 1 פטרוזיליה כף על גבי ומגישים עם לימון טרי כדי לסחוט על גבי.000356Share על Pinterest0Share עם החברים שלך
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
השם שלך
5
הדוא " ל שלך
6
דוא " ל נמען
7
הזן MessageI לקרוא את המאמר הזה ומצא את זה מאוד מעניין, חשב שזה יכול להיות משהו בשבילך. המאמר נקרא
8
דגים אפויים עם ציפוי פירור ממוקם ב http://www.anediblemosaic.com/baked-fish-with-crumb-topping/.Captcha
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
שלח

מרכיבים

63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פירורי לחם (השתמשתי Panko אבל פירורי לחם רגילים גם לעבוד בסדר)פירורי לחם (השתמשתי Panko אבל פירורי לחם רגילים גם לעבוד בסדר)63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פירורי לחם (השתמשתי Panko אבל פירורי לחם רגילים גם לעבוד בסדר)פירורי לחם (השתמשתי Panko אבל פירורי לחם רגילים גם לעבוד בסדר)2שרימפס וורידיםדג אפוי עם ציפוי פירורדג אפוי עם ציפוי פירור33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה טחון, מחולקתפטרוזיליה טרייה טחון, מחולקת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה טחון, מחולקתפטרוזיליה טרייה טחון, מחולקת2חתיכות טופי הית' ברטחון טרי (או 1/2 כפית מיובשת) טימין (אני חושב שמיר יהיה תחליף גדול אם אין לך טימין)טחון טרי (או 1/2 כפית מיובשת) טימין (אני חושב שמיר יהיה תחליף גדול אם אין לך טימין)2חתיכות טופי הית' ברטחון טרי (או 1/2 כפית מיובש) טימין (אני חושב שמיר יהיה תחליף גדול אם אין לך טימין)טחון טרי (או 1/2 כפית מיובש) טימין (אני חושב שמיר יהיה תחליף גדול אם אין לך טימין)1ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה האדוק גדול (על כל אחד) (או כל דג שאתה אוהב)פילה האדוק גדול (על כל אחד) (או כל דג שאתה אוהב)2שרימפס וורידיםלימון טרי, למנהלימון טרי, למנה2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי12 כפיות אבקת שוםשמן זית, ועוד קצת יותר לשמן את תבנית האפייהשמן זית, ועוד קצת יותר לשמן את תבנית האפייה12 כפיות אבקת שוםשמן זית, ועוד קצת יותר לשמן את תבנית האפייהשמן זית, ועוד קצת יותר לשמן את תבנית האפייה1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםמפזרים פטרוזיליה שנותרה על גבי ומגישים עם לימון טרי לכף על גבימפזרים פטרוזיליה שנותרה על גבי ומגישים עם לימון טרי לכף על גבי2שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.