דג חרב ים תיכוני
דג חרב ים תיכוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 378 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך סטייקים דג חרב, מרק עוף, פימיאנטו-זיתים ממולאים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג חרב ממולא ים תיכוני, דג חרב ממולא ים תיכוני, ו דג חרב אפוי בנייר כסף עם טעמים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מטוגן בשמן חם במחבת או במחבת על חום בינוני 3 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לטגן 1 דקה. להפחית את החום נמוך; מערבבים יין, זיתים, צלפים.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל הנותרים.
מניחים דגים על תערובת בצל.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 26 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מפזרים עגבניות חתוכות לקוביות ופטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.