קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות24
מגזין

דג חרב קייג'ון עם רוטב רמולדה מהיר וקרמי

דג חרב קייג'ון עם רוטב רמולדה מהיר וקרמי
המתכון Cajun Swordfish עם רוטב Remoulade מהיר, שמנת יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך חרדל מלא, קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: אצבעות שפמנון ברוטב רימולדה Cajun, סגנון במיה מטוגן Cajun עם רוטב Remoulade, ו המבורגרים חזיר Cajun עם רוטב Remoulade חריף.

הוראות

1
טיפ: מתכון זה יכול להיות מוכפל, אבל אתהצריך להשתמש בשני מחבתות לדגים. בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חרדל, חזרת, צלפים; מערבבים עד מעורבב היטב. בקערה קטנה אחרת, לשלב את הפפריקה, טימין, אורגנו, אבקת שום, 1/2 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להבריש את דג החרב עם 1 כפית. של השמן.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מורחים כמויות שוות של תערובת הפפריקה על שני הצדדים של דג החרב ונותנים לשבת במשך 10 דקות. במחבת יצוקה גדולה או כבדה, מחממים את 2 כפית הנותרים. שמן על חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את דג החרב ומבשלים עד השחמה היטב, 4 עד 5 דקות. הפוך את דג החרב והמשיך לבשל עד הדג מבושל דרך (לחתוך אותו כדי לבדוק) ואת הצד השני הוא השחמה היטב, עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים עם רוטב rmoulade. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מגישים עם אורז ושעועית אדומה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית אדומהשעועית אדומה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
גודל
2
בהתבסס על שתי מנות, קלוריות
1
470, שומן
2
35, קלוריות שומן
1
330, שומן רווי
2
6, חלבון
3
32, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
950, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
2, שומן רב בלתי רווי
2
16, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.