דג חרב קייג'ון עם רוטב רמולדה מהיר וקרמי
המתכון Cajun Swordfish עם רוטב Remoulade מהיר, שמנת יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך חרדל מלא, קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: אצבעות שפמנון ברוטב רימולדה Cajun, סגנון במיה מטוגן Cajun עם רוטב Remoulade, ו המבורגרים חזיר Cajun עם רוטב Remoulade חריף.
הוראות
טיפ: מתכון זה יכול להיות מוכפל, אבל אתהצריך להשתמש בשני מחבתות לדגים. בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חרדל, חזרת, צלפים; מערבבים עד מעורבב היטב. בקערה קטנה אחרת, לשלב את הפפריקה, טימין, אורגנו, אבקת שום, 1/2 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר.
להבריש את דג החרב עם 1 כפית. של השמן.
מורחים כמויות שוות של תערובת הפפריקה על שני הצדדים של דג החרב ונותנים לשבת במשך 10 דקות. במחבת יצוקה גדולה או כבדה, מחממים את 2 כפית הנותרים. שמן על חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים את דג החרב ומבשלים עד השחמה היטב, 4 עד 5 דקות. הפוך את דג החרב והמשיך לבשל עד הדג מבושל דרך (לחתוך אותו כדי לבדוק) ואת הצד השני הוא השחמה היטב, עוד 3 עד 5 דקות.
מגישים עם רוטב rmoulade. הגשת הצעות
מגישים עם אורז ושעועית אדומה.
בהתבסס על שתי מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.