דג צלוי
אם יש לך בסביבה 20 דקות לבלות במטבח, דג צלוי עשוי להיות יוצא מן הכלל פסקטריאן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם חמאה, פילה פורל, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 65%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: הדג הצלוי של מאדהור, אסיה דג צלוי, ו דג צלוי עם הדר.
הוראות
מניחים דגים על מתלה צלייה שצופה בתרסיס בישול.
מזלפים 3 כפות חמאה על פילה; אבק בקמח ומפזרים פפריקה.
לצלות 5-6 ב. מהאש למשך 5 דקות או עד שהדגים רק מתחילים להשחים.
שלב מיץ לימון, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר וחמאה שנותרה; יוצקים מעל דגים. צולים 5 דקות יותר או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר]()
אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר
זהו יין שאינו ביישן או ביישן. האף יוצא עם פרי דובדבן בשל, רימון מתוק ושזיף, עם תווים רכים של סיגר ציפורן ומושק. החיך המעוגל שופע דובדבן אדום, שזיף איטלקי ומריונברי. שימו לב לאיכויות הפרחוניות הנעימות של לבנדר, ותבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, פלפל וערמון. עם חומציות מדהימה, טאנינים מלוטשים יין זה ישתה היטב דרך 2017. תיהנו עם ריזוטו פטריות בר.