קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

דג Monkfish קלוי במחבת עם פטריות ובצל ירוק

דג Monkfish קלוי במחבת עם פטריות ובצל ירוק
דג מונקי קלוי במחבת עם פטריות וצדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, פילה monkfish, פלפל טרי הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות קלויות שומשום וצדפות, דגי Monkfish מטוגנים עם פטריות בר בצל Cipollini, ו בצל ירוק מוקפץ, פטריות ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר עמיד, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיף את נורות בצל ירוק, שום, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים עד הבצל הירוק מתחיל להתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מפזרים את הדגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
לשים את הדגים על גבי פטריות בצל ירוק ולהעביר את הסיר לתנור. צלוי עד הדג הוא פשוט עשה, 10 דקות עבור פילה עבה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר את דג הנזיר מן הסיר ולשים את הסיר על גבי התנור.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את החלק העליון בצל ירוק ואת הקרם לסיר. הביאו לרתיחה והמשיכו להרתיח את הרוטב עד שהוא מתחיל להתעבות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מגישים את הדג עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
חלופות דגים: סטייקים דגים עבים כגון הליבוט או סלמון יחזיק מעמד היטב את פאן צלייה וטעם טעים עם רוטב זה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
וריאציה: מחבת קלוי Monkfish עם פטריות בר ובצל ירוק: השתמש 1 פאונד פרוס פטריות שיטאקה או 1 פאונד של פטריות בר מעורבות במקום פטריות רגילות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
MonkfishMonkfish
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
המלצת יין: המרקמים הבשרניים של דגי הנזיר והפטריות יוגשו היטב על ידי שרדונה בעל גוף מלא מקליפורניה או אוסטרליה. המנה אפילו ילך יפה עם יין אדום בהיר כגון פינו נואר מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
MonkfishMonkfish

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.