דובדבנים יובל-פלפל שחור מזוגג בשר חזיר
דובדבנים יובל-פלפל שחור מזוגג בשר חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 99 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1380 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך פלפל, קישוטים: דובדבנים, ריבת דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו דובדבנים יובל, דובדבנים יובל, ו דובדבנים יובל (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור מן החזיר, לקצץ שומן 1/4 אינץ ' עובי. הפוך חתכים רדודים בשומן 1 אינץ בנפרד בדפוס יהלום.
מניחים חזיר במחבת קלייה מרופדת בנייר אלומיניום; מוסיפים מרק למחבת.
מערבבים יחד משמרת ו 5 מרכיבים הבאים בסיר; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד התערובת מופחתת מעט. מכסים ומקררים חצי תערובת דובדבן עד מוכן לשרת.
מברשת בשר חזיר עם חצי תערובת דובדבן.
אופים בשר חזיר ב 275 על מתלה תנור נמוך 4 שעות עד 4 שעות ו 30 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 148, צליעה עם תערובת שרי הנותרים כל 30 דקות.
בואו בשר חזיר לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
אם תרצה, לחמם תערובת דובדבן שמור צונן.
מגישים בשר חזיר עם תערובת שרי שמורה וחרדל.
הערה: בדקנו עם שימורי דובדבנים של Smucker ו Smithfield עץ מעושן, בשר חזיר מוכן לבשל.