קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

דובדבנים מוקפצים עם גראפה ושקדים

דובדבנים מוקפצים עם גראפה ושקדים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו דובדבנים מוקפצים עם גראפן ושקדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני ופודמפ 327 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מקלות קינמון, שקדים, גראפה וקינמון טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. נסו נבטי בריסל מוקפצים עם דובדבנים ושקדים מיובשים, סקאלופין ברווז עם דובדבנים מיובשים וגראפה, ו דובדבנים עם ריקוטה ושקדים קלויים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
אחרי שביליתי זמן מה בדרום צרפת, באמת התאהבתי בפירות ואגוזים מסוימים מעורבבים יחד בקינוחים. אולי זה בגלל שקדים ודובדבנים הם למעשה שני פירות, כי אני מרגיש שהם שייכים יחד. או אולי, בפשטות, שילוב הטעמים של 2 המרכיבים הללו הוא שהופך אותם למושלמים (וגימור פשוט) לכל ארוחה. ניתן לשלב אותו עם סורבה או גלידה, תלוי במצב הרוח שלך.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
סורבהסורבה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מחממים מחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים 1 כף חמאה והשקדים. מערבבים לציפוי האגוזים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
מוסיפים את הקינמון הטחון וזורקים לציפוי. טוסט עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
6
מעבירים את השקדים לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחזירים את המחבת לחום בינוני ומאפשרים לה להתחמם שוב, בערך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את 1 כף החמאה שנותרה וזורקים פנימה את הדובדבנים. מערבבים פנימה את מקלות הסוכר והקינמון. מבשלים במשך 1 דקה, תוך ערבוב כך שהסוכר מתמוסס, ואז מסירים את המחבת מהחום. מוסיפים בזהירות את הגראפה ומחזירים בזהירות את המחבת לאש. צעד מעט אחורה מכיוון שהאלכוהול עלול לגרום למחבת להלה מעט. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהנוזל הופך מעט סירופי, 1 עד 2 דקות נוספות
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
אלכוהולאלכוהול
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרפהגרפה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את מקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
10
מסדרים את הדובדבנים ב -4 עד 6 קערות, מעליהם שקדים, נתז גראפה וכף נדיבה של סורבה לימון.
מרכיבים שתצטרך
סורבה לימוןסורבה לימון
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
גרפהגרפה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.