דלעת קרבונרה עם Paccheri מ ' פסטה מודרנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל דלעת קרבונרה עם Paccheri מ 'פסטה מודרנית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פקורינו, חלמונים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית, הקפה המודרני-עוגות דגים מודרניות, ו ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, חם 2 כפות שמן ומבשלים את הבצל עד שהם רכים מאוד, על 8 דקות. להעלות את החום גבוה ולהמשיך לבשל עד הבצל הם זהובים ומקורמלים, על 4 דקות יותר.
הסר את הבצלים מהמחבת והנח בצד.
באותו מחבת, להוסיף עוד 1 או 2 כפות ומטגנים את הסקווש עד רך וזהב בקצוות, על 8 דקות. להחזיר את הבצלים למחבת, מתבלים במלח ופלפל, וחמים.
בקערה גדולה, להכות את החלמונים עם פלפל 2 כפות גדושות גבינה מגוררת.
מרתיחים את הפסטה במים מלוחים עד אל דנטה.
מסננים וזורקים בתערובת הביצה, ערבוב עד שמנת, ולאחר מכן מערבבים בתערובת בצל-סקווש חם.
מגישים עם גבינה מגוררת או מגולח.