קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

דרום מערב לחם תירס ורוטב צ'וריסו

דרום מערב לחם תירס ורוטב צ'וריסו
המתכון לחם תירס דרום מערב ורוטב צ'וריסו יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 2 שעות ו -30 דקות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, ביצים, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Southwest Cornbread Chorizo מלית עם אבוקדו, רוטב צ'וריסו לחם תירס, ו לחם תירס-רוטב צ'וריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיל ודלעת זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2
חותכים לחתיכות 1 אינץ'; אתה צריך בערך 3 כוסות. במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום גבוה, לשלב 1/2 כוס מים עם סוכר חום הסקווש. מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב פעם אחת, עד סקווש הוא כמעט רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות. לחשוף ולבשל, מדי פעם ערבוב בעדינות, עד שרוב המים הוא התאדה, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ולתת מגניב.
4
מקלפים וקוצצים בצל. לשטוף, גזע, זרע, וקוצצים פלפל. לשטוף שומר לקצץ ולהשליך בסיס של ראש גבעולים קשים. קוצצים מספיק שומר כדי להפוך על 1 כוס. לשטוף פטריות ולפרוס 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
לסחוט נקניק מן התרמילים לפרוץ נתחים למחבת 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום בינוני-גבוה; מערבבים לעתים קרובות עד שחום קל ומתפורר, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים נקניק לתוך מסננת תיל לנקז; להשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוסיפים חמאה למחבת לא שטופה על חום בינוני-גבוה; כאשר נמסים, מוסיפים בצל, פלפל, שומר ומערבבים לעתים קרובות עד שהירקות מתחילים להתרכך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים פטריות ומערבבים עד לצליעה, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
הסר מן החום ומערבבים נקניק, כוסברה, מרווה, קורנית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
להוסיף דלעת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
12
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים ומרק. לשבור לחם תירס לתוך 1/2 אינץ גושים לרדת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים תערובת נקניק ומערבבים בעדינות לשלב. לגרד רוטב לתוך 9 על ידי 13 אינץ חמאה צלחת אפייה לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
אופים עד חם במרכז, 40 עד 50 דקות. לחשוף ואופים עד העליון הוא חום פריך וזהוב, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
לחם תירס: מחממים תנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
בקערה, לערבב 2 תיבות (8 1/2 עוז. כל) תערובת מאפין תירס, 3/4 כוס חלב, ו 2 ביצים גדולות עד מעורבב אבל עדיין מעט גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מאפין תירסתערובת מאפין תירס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
יוצקים הבלילה לתוך מחבת אפייה 9 על ידי 13 אינץ חמאה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
18
אופים עד העליון הוא חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
תן ללחם תירס להתקרר במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.