ההודו הצלוי של אלטון
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך מלאי ירקות, מלח כשר, זנגביל מסוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי של אלטון בראון, רגלי הודו בסגנון ממפיס-אלטון בראון, ו Good Eats Turkey Tamales (Alton Brown 2009).
הוראות
התחילו להפשיר את תרנגול ההודו במקרר או בצידנית שנשמרה ב-38 מעלות פ.
מערבבים את מלאי הירקות, מלח, סוכר חום, פלפל, גרגרי יער allspice, וג ' ינג ' ר מסוכר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם כדי לפזר מוצקים ולהביא לרתיחה. לאחר מכן הסר את המלח מהחום, קר לטמפרטורת החדר, ומקרר.
שלב את המלח, מים וקרח בדלי 5 ליטר.
מניחים את טורקיה מופשר (עם קרביים הוסרו) השד בצד למטה במי מלח. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח שהוא שקוע לחלוטין, כיסוי, להכניס למקרר או להגדיר באזור מגניב במשך 8 עד 16 שעות, הפיכת הציפור פעם אחת חצי דרך דרך דרך brining.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף בפנים ובחוץ עם מים קרים. זרוק את המלח.
מניחים את הציפור על מתלה צלייה בתוך מחבת חצי גיליון להתייבש עם מגבות נייר.
שלב את התפוח, בצל, מקל קינמון, ו 1 כוס מים צלחת בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
הוסף ארומטיים ספוגים לחלל טורקיה יחד עם רוזמרין ומרווה. הכנס את הכנפיים מתחת לציפור וצפה את העור בנדיבות בשמן קנולה.
צולים את ההודו ברמה הנמוכה ביותר של התנור ב 500 מעלות f במשך 30 דקות. הכנס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. הגדר את האזעקה מדחום (אם זמין) ל 151 מעלות f. ציפור 14 עד 16 פאונד צריך לדרוש סך של 2 עד 2 1/2 שעות של קלייה.
תן לתרנגול ההודו לנוח, מכוסה באופן רופף בנייר כסף או קערת ערבוב גדולה במשך 15 דקות לפני גילוף.