הודו מזוגג הדרים עם רוטב צ'יפוטלה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 873 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרק עוף דל מלח, חמאה, צ'ילי צ' יפוטלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר הודו מזוגג צ'יפוטלה, הודו הדר מושלם ורוטב, ו Southwestern Turkey with Chipotle Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר קטן כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום. מערבבים ב 7 המרכיבים הבאים. להקפיא עד התערובת מתחילה להתקשות אבל הוא עדיין להפיץ, כ -30 דקות. מניחים בצד זיגוג הדר 1/2 כוס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל וחלקי הודו שמורים ומטגנים עד בצל הם חום עמוק מאוד, על 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מוסיפים גזר, סלרי ועגבניות למחבת וזורקים לתערובת. (זיגוג תערובת ירקות יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים. מכסה את טורקיה וצינה.)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הגדר מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים מתלה קטן במרכז מחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
מפזרים תערובת ירקות עם חלקי טורקיה סביב מתלה. יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
מניחים הודו על המדף במחבת צלייה. החל מסוף הצוואר, בזהירות להחליק יד בין העור בשר השד כדי לשחרר את העור. שפשף זיגוג הדר 1/2 כוס מעל בשר השד מתחת לעור. אם מלית טורקיה, כפית מלית רופף לתוך הצוואר והחללים העיקריים. טאק קצות כנפיים תחת טורקיה; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מברשת 1/3 כוס זיגוג מעל הצדדים של טורקיה( לא למטה); שמור כל זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
9
מפזרים טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל. מכסים את טורקיה (לא פאן) באופן רופף עם נייר כסף. צלוי 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°; להוסיף 1 מרק כוס למחבת. הקש לסכל בנוחות סביב טורקיה (לא פאן). צלי 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
להוסיף 1 מרק כוס למחבת. רוסט טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 175 ° F, הוספת 1 מרק כוס כל 30 דקות, הרמת רדיד להשרות עם מיצי מחבת והסרת רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות כדי חום טורקיה, על 3 שעות 30 דקות יותר אם unstuffed או 4 שעות 15 דקות אם ממולא.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל עם לסכל; לתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית של טורקיה יגדל ב 5 עד 10 מעלות). מיצי פאן מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מסננים מיצי פאן לתוך כוס מדידה 8 כוס, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה עיסה וכמה שיותר נוזלי ככל האפשר; להשליך מוצקים במסננת. כף שומן מן העליון של מיצים; להשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים מספיק מרק עוף למיצי פאן בכוס למדוד 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים שמורות זיגוג הדר 1/2 כוס בסיר גדול כבד על חום בינוני עד מותך. בהדרגה להוסיף קמח; להקציף 1 דקה. בהדרגה להקציף במיצי פאן. מביאים לרתיחה, מקציפים עד חלקה. להפחית את החום בינוני; להרתיח עד רוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.