הודו מרווה לימון עם רוטב פטריות בר
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך רוטב פטריות בר, קליפת לימון, טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו הודו צלוי מרווה עם רוטב לימון-ביי, הודו משומר בסוכר חום עם פטריות בר-רוטב שאלוט, ו פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים; להפריש.
להסיר ולזרוק giblets מטורקיה, שמירה על הצוואר עבור רוטב. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה. לשפשף תערובת תבלינים תחת עור משוחרר; לשפשף לתוך חלל הגוף.
יוצקים 1 פחית מרק בתחתית מחבת צלייה רדודה.
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על מדף מצופה ספריי בישול.
מקום מתלה במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות. בזהירות לשפוך 1 יכול של מרק לתוך מחבת.
אופים נוספים 1 1/2 שעות או עד רשם מדחום 18
הסר את טורקיה מהתנור; מילואים טפטוף כדי להפוך את הרוטב. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות. להיפטר מהעור.
מגישים עם רוטב פטריות בר.