הטלה של טום ולנטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, מחית שעועית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כבש מטוגן / שוק כבש, כבש שנקס אופה, ו צלעות כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חום 3 כפות שמן בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הסלרי, גזר ובצל; מבשלים עד רך מאוד, 8 עד 10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים את הקורנית, עלה דפנה, פלפל, אנשובי ושום; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גב שומן חזיר
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את היינות, החומץ והסוכר; מעלים את החום לגובה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום בינוני ולהוסיף את המרקים. השאר מעל חום בינוני בזמן שאתה חום את שוק הטלה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את הנותרים 1/4 כוס שמן זית לתוך מחבת sauté. מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את הטלה היטב בכל הצדדים, משתמשים במלקחיים כדי להפוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את הטלה למחבת צלייה ושופכים את הנוזל הקלוי מלמעלה. מכסים בנייר אלומיניום ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את רדיד ומבשל 2 1/2 עד 3 שעות יותר, הופך את השוקיים על כל חצי שעה עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר את השוקיים מהנוזל הקלייה ומאמץ את הנוזל. לרפרף כל שומן שעולה על פני השטח, ולאחר מכן להשתמש בנוזל כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מגישים בקערות רדודות על גבי מחית שעועית לבנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
למנה: 400 קלוריות, 12 גרם פחמימות, 38 גרם חלבון, 19 גרם שומן, 120 מ ג כולסטרול