קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

הכבד הקצוץ של באבי.

הכבד הקצוץ של באבי.
. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בצל, שמן צמחי, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ.

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים כבדי עוף על תבנית אפייה בשכבה אחת ומטגנים עד שהכבד כבר לא ורוד במרכז והמיצים משתחררים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
חום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל הגדול קצוץ; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. נחלק לשתי קערות ונניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים גזר באותו המחבת. מבשלים ומערבבים עד הגזרים התרככו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים כבד עוף, גזר, בצל קצוץ גלם, 1 ביצה קשה, חצי בצל מבושל, מלח ופלפל במעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כבד עוףכבד עוף
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
יוצקים את מלאי העוף ולהמשיך לעבד עד תערובת הכבד הוא שמנת ורך. מסדרים את תערובת הכבד בקערה ומעלה עם הבצל מבושל הנותרים ביצה קשה מגוררת. מקררים במשך 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כבדכבד
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון