הליבוט אלסקה וסלמון גפילטע פיש טריין של אללין גודריץ' (Pareve)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך גזר, מים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. מתכונים דומים: Alaskan הליבוט, סלמון Roulade סרטן, סלמון גפילטע פיש, ו טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163°. משמנים מחבת 12 כוסות עם המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הדגים לחתיכות גדולות, ומניחים בקערה של מעבד מזון. דופק על 20 פעמים, לא פירה, אבל לטחון בסדר.
מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל על חום בינוני-נמוך עד רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו מגניב.
6
לתערובת הדגים, מוסיפים את הבצל, הביצים, 2 כוסות מים קרים, ארוחת מצות, מלח, פלפל לבן, סוכר ומיץ לימון. הכה במערבל החשמלי במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, במשך כ 10 דקות.
אופים בתנור במשך 1 שעה, או עד שהמרכז מוצק. מגניב במשך 5 דקות, או עד עובש הוא מגניב למגע. תריץ סכין בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
11
מניחים צלחת הגשה שטוחה על גבי, ולאחר מכן להתהפך, הפיכת התבנית על הצלחת. אם התבנית לא יוצאת בקלות, לתת את הצלחת לרעוד. אתה צריך להרגיש או לשמוע את זה נותן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
12
מקררים למשך כמה שעות או לילה. פרוסה כפי שהיית טורט, ומשמש כמתאבן.
13
מקשטים עם הפטרוזיליה ושמיר שנותר, ומגישים עם חזרת אדומה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
1/4 כוס שומן חזיר
ענפי שמיר טריים שנקטפו
14
לינדה אמסטר, אד, ספר הבישול של פסח בניו יורק טיימס.וויליאם מורו ושות'.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.