צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט שבור יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בייקון, שעועית לימה, חומץ שמפניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט עגבניות" שבור", סנאפר מוקפץ עם ויניגרט שחור-זית שבור, ו סלט הליבוט ואפרסק עם ויניגרט לימון נענע.
הוראות
1
הליבה עגבניות, לחתוך לחתיכות, ומניחים בבלנדר. להתמזג עד מחית. מסננים דרך מסננת לקערה. אתה צריך בערך 2 1/2 מחית כוסות. אם עגבניות טריות אינן זמינות לשימוש משומר.
מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות על 5 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. זרוק את המוצקים. יש לשטוף את הסיר, להחזיר את מיץ העגבניות למחבת, ולהביא לרתיחה. מבשלים ומתח פעמיים יותר עד מיץ עגבניות הוא עבה כמו שמנת כבדה, על 15 דקות זמן הבישול הכולל. הקפד להנמיך את החום כמו התערובת מתעבה כדי למנוע חריכה. אתה צריך בערך 1/4 כוס מיץ עגבניות חלק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
יוצקים 1 כף שמן זית לתוך בקבוק זכוכית קטן, נקי עם פקק מערבולת כדי מעיל בפנים. עטפו את בקבוק הזכוכית בשמן זית ואת המשפך לפני שתאמצו את העגבניות כדי שלא ידבקו. מסננים את מיץ העגבניות לתוך הבקבוק.
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
סוכר אדום גס
13
יוצקים מספיק רוטב על תירס ושעועית כדי מעיל, לזרוק היטב, וטעם לתיבול. התאם עם מלח, פלפל, ועוד רוטב לפי הצורך. מניחים בצד כדי להשרות במשך כ -15 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
15
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. שים בצד המצגת של הדגים (צד לא עור) במחבת הראשון כפי שהוא מקבל את הקרמליזציה הטובה ביותר. מבשלים עד חום בצד הראשון, על 3 דקות. כאשר אתה רואה את זה מקבל opague בקצוות, לתת לו עוד דקה ו צדדים להעיף. תבשל עוד דקה בצד השני.
הסר מן המחבת ולמקם על גיליון עוגיות קצת בזמן שאתה נהנה מתאבן שלך עם החברה. רגע לפני שאתה מוכן להגיש אותו, לשים אותו בתנור f 450 מעלות מראש במשך כ -30 שניות.;
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.