הליבוט מצופה שומשום ברוטב שמנת Poblano
הליבוט מצופה שומשום ברוטב שמנת Poblano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב שמנת poblano, ביצים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: הליבוט מצופה פקאן ברוטב שמנת דיז'ון, קורנית-וליבוט שומשום מצופה, ו קורנית- & שומשום מצופה פסיפי הליבוט.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במנה רדודה.
מניחים ביצים בצלחת רדודה.
מניחים שומשום בצלחת רדודה. לדלות דגים בתערובת קמח; לטבול ביצים. לחץ על צד אחד של דגים לתוך זרעי שומשום.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל דגים, זרע בצד למעלה, 3 עד 4 דקות או עד חום קל. הפעל, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. רוטב שמנת כפית Poblano על צלחות העליון עם דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.