הליבוט קלוי ברוטב זית ירוק
הליבוט קלוי עם רוטב זית ירוק נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. נסו הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי, הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית, ו עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת גדולה, רדודה, מערבבים 2 כפות של מיץ לימון עם שמן זית.
מוסיפים את פילה הליבוט ופונים למעיל. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
במחבת בינונית, לשלב את מלאי הדגים, יין, שאלוט, גרגרי פלפל לבנים, עלה דפנה ואת 2 כפות הנותרים של מיץ לימון. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 6 דקות.
מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מופחת 2/3 כוס, על 10 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן.
מתבלים את פילה ההליבוט במלח ופלפל לבן ומעבירים אותם לתבנית אפייה גדולה.
אופים בשליש העליון של התנור עד שזה עתה בישל, כ -10 דקות.
מוסיפים את הזיתים לרוטב השמנת ומביאים לרתיחה.
יוצקים כל מיצי דגים שהצטברו.
הסר את הרוטב מהחום וקצף בחמאה עד incorporated. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לבן. הגדר את פילה הליבוט על צלחות מחוממות, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו