קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

הליבוט קלוי ברוטב זית ירוק

הליבוט קלוי ברוטב זית ירוק
הליבוט קלוי עם רוטב זית ירוק נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. נסו הליבוט בגריל עם עגבניות, זית ירוק ורוטב סלרי, הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית, ו עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בצלחת גדולה, רדודה, מערבבים 2 כפות של מיץ לימון עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מוסיפים את פילה הליבוט ופונים למעיל. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
4
במחבת בינונית, לשלב את מלאי הדגים, יין, שאלוט, גרגרי פלפל לבנים, עלה דפנה ואת 2 כפות הנותרים של מיץ לימון. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
מלאי דגיםמלאי דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מופחת 2/3 כוס, על 10 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מתבלים את פילה ההליבוט במלח ופלפל לבן ומעבירים אותם לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים בשליש העליון של התנור עד שזה עתה בישל, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים את הזיתים לרוטב השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
9
יוצקים כל מיצי דגים שהצטברו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
הסר את הרוטב מהחום וקצף בחמאה עד incorporated. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לבן. הגדר את פילה הליבוט על צלחות מחוממות, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו