הל-עוגיות אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות הל-אגוז. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 116 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "אגוזי מלך", "גראונד קרדום" ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות אגוז-הל (Mutaki), כדורי שלג של אגוז הל, ו עוגיות הל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כוס סוכר מגורען ו 1/2 כפית הל בקערה גדולה.
מערבבים 1/2 כפית הל ואבקת סוכר בקערה בינונית. שים את התערובות בצד.
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 1/2 כפית הל, חמאה, תמצית וניל, קליפת לימון ומלח בקערה גדולה אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות במהירות בינונית גבוהה עד מעורבב היטב.
מוסיפים קמח ואגוזים קצוצים. לנצח עד צורות בצק חלקות, גירוד למטה הצדדים של קערה מדי פעם. לאסוף בצק לכדור ולעטוף בפלסטיק; צמרמורת 1 שעה.
מחממים תנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. שימוש בידיים ובצק 1 כף נדיב עבור כל עוגייה, לגלגל בצק לארבעים ושמונה כדורי 3/4 אינץ'; להעביר לסדינים אפייה.
אופים עוגיות עד הזהב, על 25 דקות.
בואו מגניב 5 דקות על הסדינים.
הוסף 12 עוגיות חמות לקערה גדולה של סוכר הל מגורען ולזרוק בעדינות למעיל. חזור עם עוד 12 עוגיות.
בואו הנותרים 24 עוגיות מגניב לחלוטין על גיליון. לנפות אבקת סוכר תערובת הל מעל. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום.)