המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש
המתכון אסיאתי עוף בורגר עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 887 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם בצל ירוק, מלח ופלפל כשרים, לחמניות המבורגר שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו מחווני סלמון מתובלים אסיאתיים עם מיונז סויה וסלט חריף, סלט אסייתי חריף-מתוק עם דייקון כבוש, ו כלבי סלט אסייתי עם Sriracha Mayo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את העוף, הויסין, שמן שומשום, רוטב סויה, שום בצל ירוק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים יחד וליצור 4 קציצות שוות על 1/2 אינץ 'עבה ו 4 אינץ' רחב. הקציצה הזאת תהיה קצת יותר רטובה מהקציצה הממוצעת שלך בגלל הרטבים והטעם שם.
3
מפזרים כל צד של הקציצות בנדיבות עם מלח ופלפל. צור באר קטנה במרכז כל קציצה, באמצעות האגודל. מבשלים את הקציצות על המחבת מעל חום בינוני עד חום זהוב בכל צד ו 160 מעלות F, 4 עד 5 דקות לכל צד. בגלל תכולת הסוכר בקציצות אלה, הם יכולים לשרוף בקלות אז לצפות בחום שלך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
תן לנוח 5 דקות.
1
מניחים כמה מיונז לימון חריף על כל צד של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
10 לחמניות לבנות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2
מוסיפים את קציצות העוף ואת החלק העליון עם סלט כרוב אסייתי. סיים עם הלחמנייה העליונה ומגיש עם סלט כרוב ומיונז נוספים בצד.