קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

המבורגר קרן שפע הודו של טאסה עם איולי פפריקה

המבורגר קרן שפע הודו של טאסה עם איולי פפריקה
אם יש לך בערך 29 דקות כדי לבלות במטבח, בורגר קרן שפע של טורקיה של טאסה עם איולי פפריקאן עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 609 קלוריות. 95 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם מיונז, עלי כוסברה, אבקת ג'ינג'ר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 92%. ציון זה מצוין. נסו המבורגר קרן שפע הודו של טאסה עם איולי פפריקאן, ביצי ג'מי עם איולי פפריקאן, ו ביצי ג'מי עם איולי פפריקאן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את המיונז, החרדל והפפריקה בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
שלבו בקערה גדולה את ההודו הטחון, הבצל, הגזר, הפלפל, הפרמזן וכל התבלינים. מקציפים קלות את הביצה בנפרד ואז מקפלים אותה לתערובת הבשר. יוצרים את ההודו לקציצות. מברישים קלות את סורגי הגריל בשמן זית, ואז מסדרים את הקציצות על הגריל וסוגרים היטב את מכסה הגריל. מבשלים תוך הקפדה על הקציצות להשיג סימני גריל, בערך 6 עד 8 דקות. הופכים בעדינות כל המבורגר וממשיכים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הפרובולון לאחר 3 דקות וסוגרים את המכסה פעם נוספת כדי להמיס את הגבינה, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
הסר את הקציצות מהאש ושמור אותן חמות על ידי אוהל כלאחר יד בנייר כסף. מנמיכים את הגריל לחום בינוני, מוסיפים מברשת נוספת של שמן זית ומסדרים את הלחמניות על הגריל, צולים אותן עד שהן מחוממות ומעט פריכות, כ -2 דקות. מרכיבים את ההמבורגרים על ידי פיזור איולי הפפריקה על חצאי הלחמניות התחתונות, ומעליהם קציצות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
איוליאיולי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מקשטים בפרוסת אבוקדו, פרוסת עגבנייה ועזרה של נבטי אספסת. מכסים עם צמרות הלחמנייה ונהנים!
מרכיבים שתצטרך
נבטי אספסתנבטי אספסת
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

מרכיבים

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות מרלו עמק שאפר נאפה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-42 דולר לבקבוק.
מרלו עמק שאפר נאפה
מרלו עמק שאפר נאפה
משוך את הפקק על מרלו שפר ותמצא יין אלגנטי ומסוגנן שתופס את מרכז הבמה עם כל הפירות הזניים המושכים שלו, לא מרלו שמשחק מחליף לקברנה סוביניון. צובר מורכבות ממקורות הכרם המגוונים שלו, מרלו זה שואב את ענביו מכרמים נבחרים ברחבי עמק נאפה. מעורבב עם כמויות קטנות של קברנה פרנק וקברנה סוביניון ומיושן באלון צרפתי, הוא מגיש טעמי פרי שזיף ודובדבן שחור ומרקם גמיש.