קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

המבורגר

המבורגר
מתכונים דומים: המבורגר גדול המבורגר מקורי כפול דקר המבורגר קלאסי, המבורגר מחבת ארוחת ערב טרי לקחת על המבורגר עוזר, ו המבורגר חדש.

הוראות

1
מחלקים את הבשר לארבעה 6 אונקיות pucks על 1.25 אינץ 'עבה על ידי 3 אינץ' רחב. נסה להתמודד עם הבשר מעט ככל האפשר ולא לרסק אותו יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
מניחים את הדיסקיות על מתלה תיל ומקררים חשפו עד שאתה מוכן לטגן את ההמבורגרים שלך. זה מייבש את פני השטח של הבשר מה שהופך אותו קל יותר לקבל את השכבה הפריכה של בשר משחי על כל צד. שמן קל מחבת ברזל יצוק או מחבת על ידי הוספת שמן צמחי קטן ומפיץ אותו עם מגבת נייר, לספוג כל עודף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חום מעל חום בינוני גבוה. בעוד המחבת שלך הוא חימום, מלח ופלפל בשני הצדדים של ההמבורגרים שלך.כאשר המחבת שלך חם, להוסיף דיסקית בשר ומיד העליון את הבשר עם עוד מחבת ברזל יצוק קטן יותר או סיר כבד ולחץ למטה עד ההמבורגר הוא העובי הרצוי. תשאיר את הסיר שם בזמן שההמבורגר מבשל. המשקל על גבי מעודד בשר למחבת מגע, וזה איך אתה מקבל את הקרום הפריך על ההמבורגר שלך. אם אתה משתמש במחבת ויש לך מקום, חזור עם הקציצות האחרות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בואו מטגנים זה עד ההמבורגר מבושל 1/3 של הדרך במעלה הצדדים ואתה יכול לראות קרום חום כהה להרכיב שבו הבשר פוגש את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תוריד את המשקל ותהפוך את ההמבורגר. למעלה עם פרוסת גבינה ולהמשיך לטגן עד הבשר מגיע doneness הרצוי שלך (130 F לנדיר, 135 F לנדיר בינוני, 140 F עבור בינוני, ו 150 F+ עבור כל הכבוד). זכור כי המבורגר הוא נוטה יותר לזיהום מאשר כל נתח בשר בקר, כך שאם אתה באמת סומך על הקצב שלך, אתה כנראה רוצה לבשל ההמבורגר שלך לפחות בינוני. כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים את המיונז, קטשופ, חרדל, חמוצים, רוטב חריף ופלפל שחור למעבד מזון קטן ומחית עד חלקה. כדי לבנות את ההמבורגר שלך, טוסט הלחמנייה שלך, ו למרוח כמות נדיבה של רוטב על הלחמנייה התחתונה. למעלה עם בצל ואז קציצת ההמבורגר, ואז העגבניות, ולבסוף החסה ולחמניה למעלה. אני משתמש בסדר הזה כי המשקל של ההמבורגר שומר את טבעות הבצל במקום בעוד החום מבשל אותם מעט. הגבינה שומרת על העגבניות שמחזיקות אותם במקום, והעגבניות פועלות כמבודדות, שומרות את הקציצה החמה הרחק מהחסה כדי שהיא לא תנבול.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח